酒吧o既框架之下,內裡又不經意加入o左好多貓貓元素。唔係講緊可愛風o個d 啦~ 反而係唔少採納o左貓造型o既藝術品,感覺時尚,好似《蒙娜麗莎的微笑》但抱住隻貓,同埋《最後的晚餐》o既貓貓版本等等。先坐低,飲啖冰涼解喝o既青瓜水,再睇下嗌乜。除o左snacks and drinks,呢間酒吧仲有main dish 同埋套餐可以叫。我地點o左一個晚餐同埋一個main,而呢個main 可以加$50 升級做套餐,就會同晚餐一樣有埋沙律o個咋o野。沙律係個紅腰豆田園沙律,以胡麻醬調味。麵包佢可能見我地叫兩份餐,俾o左兩款唔同o既麵包我地試下。遵循意式食法,侍應會將d 橄欖油同黑醋倒落隻碟度,再點o黎食的。另外我幾鍾意佢個餐湯粟米忌廉湯,呢度會比出面飲o既較為濃味一d。西班牙海鮮炒飯($228 未加一) 係晚餐o個個,富有鑊氣,粒粒米飯吸滿呈橙色醬汁o既精華,食起上o黎帶一d 蕃茄同埋異國香料o既味道。上面鋪上大蝦、青口同蜆,尤其係隻大蝦,大隻入味,已經幫你起o左中間d 殼,方便食用。另一個烤澳洲羊架伴薄荷醬($218+50) 就係單叫再升做餐,有三件羊架,感覺都算抵食(另外見到有其他客人叫豬手,

餐包
粟米忌廉湯

西班牙海鮮炒飯 ($228)
西班牙海鮮炒飯

另一個烤澳洲羊架伴薄荷醬($218+50) 就係單叫再升做餐,有三件羊架,感覺都算抵食(另外見到有其他客人叫豬手,又係好大份,o個個$188 添咋)。羊酥味唔錯,每件都有晒肥瘦部份,配上甜甜o既薄荷醬,更加昇華到另一個層次!羊架下面放滿多款配菜好似青葵、青瓜同沙律菜等等,我最愛滑滑o既牛油薯蓉~
烤澳洲羊架伴薄荷醬 ($218,轉餐加$50)
烤澳洲羊架伴薄荷醬

跟餐可以配多種o野飲,好多特色咖啡、英式茶同果汁等等通通免費,就算叫mocktail 都只係加$15。我地點o左兩杯mocktail,朋友叫virgin mojito,類似青檸薄荷梳打。我就試番杯virgin colada,係椰奶撞菠蘿汁!同時有住椰奶o既粘口口感同埋新鮮菠蘿o既濃甜,加埋pat cream 質感更加豐厚,非常讚!
virgin mojito (跟餐加$15)
virgin colada (跟餐加$15)

最後每人仲有一小件lemon cheesecake。見到遠少少o個檯女仔有人生日,舊cake 會有蠟燭同埋鋪頭會播生日歌添呀。
lemon cheesecake
粟米忌廉湯
西班牙海鮮炒飯 ($228)
西班牙海鮮炒飯
烤澳洲羊架伴薄荷醬 ($218,轉餐加$50)
virgin mojito (跟餐加$15)
virgin colada (跟餐加$15)