2011-03-02 61 瀏覽
住响元朗n年, 今次第二次食, 陪bf嚟試, 食晏會好啲, 相對地少人, 不過星期日開中午十二點, 我十一點五十分去到, 已經人頭湧湧, 最終都等咗約廿分鐘知規舉, 入座前已落定order, 一坐低就有得食, 得四十五分鐘, 食晏就啱啱好Sunday都有定食餐, 知道呢度啲嘢份量大, 所以兩個人只係叫咗:魚生飯定食($6x) – 有魚生飯+一件炸三文魚扒+一碗麵豉湯, 以份量計都好抵食, 魚生都算多三文魚手卷(特價兩件$3x) – 三文魚四大件, 不過個人覺得呢度啲三文魚冇乜味, 只係得個’大’字蟹籽沙律($4x) – 一大堆的蟹子, 青瓜&菜絲爽脆食物整體上只算ok, 環境就一般啦, 係迫咗少少不過招呼又冇其他人講到咁差, 門口做接待的小妹妹有問必答, 待應都快手快腳, 都係想做多啲生意啫, 有時忙起上嚟, 我都笑唔出啦~

夠料魚生飯
三文魚手卷
蟹籽沙律($4x) – 一大堆的蟹子, 青瓜&菜絲爽脆

食物整體上只算ok, 環境就一般啦, 係迫咗少少

2011-02-27
夠料魚生飯