2023-06-05 73 瀏覽
晏就係長沙灣戲院睇戲,諗住睇戲之前求其食個茶記,就走咗入嚟炯記,點知原來一啲都唔求其仲好出色添🫢🫢醬皇冬菇豬手撈麵 $58一上枱我第一個反應係「咁大兜麵嘅🤣」撈麵用咗佢秘制嘅醬油撈,味道好香但又唔會太鹹,正😋👍🏻豬手好淋,冬菇都好入味,最有驚喜係放係側邊嘅伴菜 - 雲耳,原本諗住平平無奇,但原來入面加埋蒜蓉,食落去仲辣辣地,好開胃🥰醬皇腩叉撈粗配手撕雞腸粉 $58撈麵都係一樣用咗佢地秘制嘅醬油撈,叉燒肉質好淋,如果再肥啲就更好🤣不嬲都好鍾意食手撕雞,因為冇骨啖啖肉,呢度手撕雞我叫咗鹽焗,肉質嫩滑,而且好重鹽焗味。而啲腸粉上碟個時熱辣辣,真係即叫即蒸,好有心,加埋甜醬同麻醬,冇得輸🥹呢間啲份量好多,而且味道都好出色,性價比極高,會再嚟encore 佢嘅撈麵😍

醬皇冬菇豬手撈麵

醬皇冬菇豬手撈麵 $58