2024-01-13 111 瀏覽
放工肚餓上咗去mega box 揾野食,就俾呢間吸引住❤️因為經過門口已經見到有好多隻大大細細唔同嘅熊仔🐻🧸吸引住… 仲見到唔少小朋友同屋企人一齊同🐻啤啤影相❤️入面有一個小區係俾小朋友玩🧸座位闊地方又大又坐得舒服,有好多🐻🐻睇住你食嘢🥰🥰員工個個都好好笑容😊一坐低仲好窩心俾咗杯暖水我地飲👍🏻同事本身想散叫但窩心服務員提醒我哋有套餐價錢仲抵…又真係喎😂 我地想叫嗰啲嘢食套餐都已經有,我哋叫咗一個$318嘅套餐都夠食。本身想叫多個甜品焦糖燉蛋,但怕食唔哂所以無叫,下次再食時候就要試吓🤤🤤有是日餐湯加蒜蓉包頭盤二揀一我鐘意食法式香草牛油焗田螺🐌上碟嘅時候已經冇咗田螺殼,一碟有四粒下邊有厚厚嘅薯蓉一啲都唔肥膩❤️主菜就食蜂蜜BBQ燒豬仔骨有薯條🍟全部肉都鬆軟唔會黐住啲骨,佢嗰個醬係蜂蜜BBQ醬。 不過就算唔食佢個醬汁,豬仔骨都已經好入味唔鞋口,小朋友都啱食。番茄奶油吞拿魚螺絲粉有好香香草味架,仲好提昇味蕾好開胃,唔會杰撻撻,我最鐘意食呢款👍🏻👍🏻飲品可以只加$16就可以飲menu上飲品 A款我哋叫左以下2款,唔鍾意飲熱飲,亦都可以有凍飲🙌🏻薔薇之戀熱玫瑰花茶柚子熱情玫瑰熱玫瑰花茶熱情果兩杯飲品味道

一坐低仲好窩心俾咗杯暖水我地飲👍🏻

有是日餐湯加蒜蓉包

頭盤二揀一我鐘意食法式香草牛油焗田螺🐌

主菜就食蜂蜜BBQ燒豬仔骨有薯條🍟

飲品可以只加$16就可以飲menu上飲品 A款
我哋叫左以下2款,唔鍾意飲熱飲,亦都可以有凍飲🙌🏻

薔薇之戀熱玫瑰花茶柚子
熱情玫瑰熱玫瑰花茶熱情果

兩杯飲品味道適宜,仲有幾粒玫瑰花喺上邊,好啱呢啲天氣飲。

走時候發現原來佢有一個小型嘅party Room目測應該都可以坐到10-15人。行出去carpark 拿車又好方便,唔使兜兜轉轉。
法式香草牛油焗田螺
開胃前菜salad