輕時光🍍菠蘿優格蓋茶Mango Tea with Yoghurt Top菠蘿優格蓋茶結合咗低層嘅菠蘿茶,同埋面層厚厚嘅yoghurt。菠蘿嘅甜味同微酸口感帶嚟一種令人愉悅同清新水果風味。菠蘿嘅天然果味突出,卻平衡咗茶本身嘅淡雅。Yoghurt 蓋部分係明顯不同嘅質感,濃郁嘅奶香同微酸味,質地柔滑,與茶嘅清新口感形成對比,但同樣為整個飲品增添一絲清爽感。🥭芒果優格果昔Mango Yoghurt Smoothie 芒果Yoghurt Smoothie帶嚟濃郁嘅芒果風味。芒果嘅甜味同豐富嘅果香充滿口腔,令人感覺愉悅同清新。Yoghurt增添咗柔滑嘅質地同濃郁嘅奶香味道。Yoghurt嘅酸味同芒果嘅甜味相帶出一種平衡而豐富嘅口感。而且當中嘅乳酸菌益生菌,有助於消化同增強免疫力。Smoothie帶嚟清涼嘅口感,更加清爽同解渴。冰沙嘅冰凍效果令芒果嘅味道更加突出,令人喺炎熱嘅天氣中感受到一絲涼意。
輕時光

🍍菠蘿優格蓋茶