2024-04-25 12 瀏覽
朋友喺外國返嚟,兩條友撐枱腳,佢成日話好掛住香港充滿鑊氣嘅小菜,我哋咁啱行過呢間喜記,喺門口已經聞到香味,所以二話不說就入咗嚟😗 而且呢度裝修開陽,最好係可以坐卡位食嘢傾計👍🏼我哋兩個選擇困難症嘅人諗咗好耐,樣樣都想試,好彩呢度d侍應都好有耐性,推介咗幾樣菜比我哋最後我哋叫咗👉🏼豉油皇中蝦、豉椒炒青口、避風塘蒸排骨、酥炸美國生蠔、薑蔥美國生蠔煲🦐🦀🦪🥘🍚🥢真係冇揀錯,佢所有海鮮都真係好新鮮,d蝦入口彈牙鮮味,青口同生蠔仲好飽滿,佢自製嘅醬汁好配搭,我同朋友完全食到停唔到,仲每人叫咗兩碗白飯,食到汁都撈埋👍🏼👍🏼👍🏼 最衰今次得兩個人食,下次要叫埋一大班人,可以叫多d唔同菜式,下次一定要試佢招牌炒蟹🦀🤤
🦐🦀🦪🥘🍚🥢