今日終於嚟到呢間出名嘅韓國餐廳食飯!🇰🇷佢位於觀塘APM 隔離,由地鐵行過去非常方便👍🏻 餐廳環境非常乾淨,而且食物選擇好多,我同朋友睇咗好耐先揀到食咩!🧐🧐-🍴炸紫菜卷🍴($38)紫菜卷炸得啱啱好,唔會令人覺得好油膩🤩🤩 而且一咬開,入面啲粉絲就爆曬出嚟,味道唔會太濃,做開胃菜啱啱好!-🦐芝士海鮮菜餅🐙($78)平時去其他韓國餐廳,海鮮煎餅就聽得多,菜餅都係第一次見😎 即刻叫返一個嚟試試!一放入口,發覺佢比較軟身,比起海鮮煎餅更容易入口😋😋 材料方面一啲都唔慳皮!每一啖都咬到海鮮,啲芝士多到可以拉絲,非常適合各位芝士控🥳🥳-🐔熔岩芝士炸雞麵包🥯 ($158)最尾就嚟到呢個重頭戲!齋睇個樣都已經好吸引,用嚟打卡一流!🥇首先,啲雞炸得啱啱好,雞肉好滑😍😍 外層唔會好厚粉,保留左雞嘅鮮味,就算唔點芝士都已經好好食!芝士鋪面嘅麵包睇落平平無奇,但其實內有乾坤,入面嘅芝士唔會太膩,用嚟點食物啱啱好!亦都因為有塊芝士鋪面,流心芝士溫度保存得非常好!食到最後仲係熱辣辣🔥🔥 -今次嚟呢間餐廳可以話係不枉此行🤪 有機會一定會再幫襯🤩🤩
炸紫菜卷

🍴炸紫菜卷🍴($38)
芝士海鮮菜餅

🦐芝士海鮮菜餅🐙($78)

🐔熔岩芝士炸雞麵包🥯 ($158)
今次嚟呢間餐廳可以話係不枉此行🤪 有機會一定會再幫襯🤩🤩
炸紫菜卷