依間餐廳有好多🐻🧸🐻🧸雖然係👨‍👩‍👧‍👦親子餐廳,但我去到都勁開心☺️咁多熊仔🧸本身已經令到我心心眼😍仲要已經佈置左聖誕🎄裝飾,令我更加童心爆發👧🏻👦🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪二人套餐𝐀 ($298) ▪️有齊晒湯🥣 • 前菜🧆 • 主菜🍽 • 野飲☕️.▫️歐陸式濃湯兩客 • 牛油法包法包🥖搽左牛油🧈焗脆左羅宋湯🥣勁足料,有牛肉🐃 • 雜菜🥬係入面.▫️法式蛋黃醬焗鮮露筍蛋黃醬💛甜甜地,仲有d蛋咁🍳💚鮮露筍夠嫩,食落冇渣🤓.▫️深海帶子拼醬燒汁牛柳帶子🤍有𝟐粒,拮住係件厚厚🤌🏻既牛柳到🥩牛柳🥩揀左𝟓成熟🔥牛味勁濃🐃,唔會韌。旁邊仲有粟米粒🌽。蕃茄仔🍅 • 煙肉🥓捲豆豆 • 脆脆既粗薯條🍟 另配有燒汁 • 茄汁🥢.▫️卡邦尼煙肉扁意粉面頭有豆苗🌱做裝飾。勁多煙肉🥓 • 蘑菇片🍄熱辣辣🔥,捲起個下出晒煙💨扁意粉軟硬度適中,唔會好鹹𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🤍.▪野飲▪(跟餐有茶🫖 或 咖啡☕️可揀)💁🏻‍♀️我地就加錢升級左特飲🍹.▫️熱🔥 薔薇之戀 (加+$16)面頭加左玫瑰花🌹,底就有柚子蜜🍯用左茶底🫖,所以飲落有少少🤏🏻甘香,仲飲到淡淡🤏🏻既玫瑰花香🌹又唔
依間餐廳有好多🐻🧸🐻🧸
雖然係👨‍👩‍👧‍👦親子餐廳,但我去到都勁開心☺️
咁多熊仔🧸本身已經令到我心心眼😍
仲要已經佈置左聖誕🎄裝飾,
令我更加童心爆發👧🏻👦🏻
▪二人套餐𝐀 ($298) ▪️
有齊晒湯🥣 • 前菜🧆 • 主菜🍽 • 野飲☕️
▫️歐陸式濃湯兩客 • 牛油法包
法包🥖搽左牛油🧈焗脆左
歐陸式濃湯兩客 • 牛油法包

羅宋湯🥣勁足料,有牛肉🐃 • 雜菜🥬係入面
歐陸式濃湯兩客 • 牛油法包

▫️法式蛋黃醬焗鮮露筍
蛋黃醬💛甜甜地,仲有d蛋咁🍳
💚鮮露筍夠嫩,食落冇渣🤓
法式蛋黃醬焗鮮露筍

▫️深海帶子拼醬燒汁牛柳
帶子🤍有𝟐粒,拮住係件厚厚🤌🏻既牛柳到🥩
牛柳🥩揀左𝟓成熟🔥
牛味勁濃🐃,唔會韌。
另配有燒汁 • 茄汁🥢
深海帶子拼醬燒汁牛柳
深海帶子拼醬燒汁牛柳

▫️卡邦尼煙肉扁意粉
面頭有豆苗🌱做裝飾。
勁多煙肉🥓 • 蘑菇片🍄
熱辣辣🔥,捲起個下出晒煙💨
扁意粉軟硬度適中,唔會好鹹𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🤍
卡邦尼煙肉扁意粉
卡邦尼煙肉扁意粉

▪野飲▪
(跟餐有茶🫖 或 咖啡☕️可揀)
💁🏻‍♀️我地就加錢升級左特飲🍹
▫️熱🔥 薔薇之戀 (加+$16)
面頭加左玫瑰花🌹,底就有柚子蜜🍯
用左茶底🫖,所以飲落有少少🤏🏻甘香,
仲飲到淡淡🤏🏻既玫瑰花香🌹
又唔會🙅🏻‍♀️好甜,好有層次,又養生💃🏻
熱🔥 薔薇之戀 (加+$16)  &  凍❄️ • 橙汁熊熊 (鮮橙汁 • 冰熊)(加+$8)

▫️凍❄️ • 橙汁熊熊 (鮮橙汁 • 冰熊)(加+$8)
鮮橙汁底🍊,加左隻橙色🧡既熊仔冰冰🧊
好可愛😳,大人細路見到都勁開心🥳
不過……最後佢溶左有𝐝唔捨得🥺
凍❄️ • 橙汁熊熊 (鮮橙汁 • 冰熊)(加+$8)

甜品
▫️自家製心太軟 ($42) 🍫
時間⏰一定要掌握得好好既甜品🍮
大廚👩🏻‍🍳控制得好好,焗到面頭少少脆🤏🏻
🔪切開入面朱古力漿🤎瀑布🌊咁流出黎
係超流心嫁🤤🤤
旁邊仲有甜甜既水蜜桃🍑同𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍
自家製心太軟 ($42) 🍫
自家製心太軟 ($42) 🍫

🔺 以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺 有個細細地既🎡小朋友天地,小朋友👧🏻👦🏻可以入去睇書 • 玩玩具🪀

🔺每張枱都放左隻熊公仔🧸,有𝐝枱仲會有多隻勁巨型既添,我就好好運✨有隻巨型既熊公仔陪我食飯🥰
🔺有兒童餐𝐌𝐞𝐧𝐮👧🏻👦🏻
🔺餐廳員工好𝐍𝐢𝐜𝐞 • 有禮貌🙇🏻‍♀️,又會主動同客人交流🤗