2018-02-06 147 瀏覽
本身聽到朋友推介呢問炸雞都已經好想試下,撞正天氣凍一凍又見到生日月份有全單八折,就訂位試下佢!一入到去,我同朋友二人就被安排坐係二人枱,由於我地拎住一袋二袋、又有大褸 就感覺有啲逼,後尾店員都樂意比我地坐卡位,仲好快就上咗前菜比我比,服務同態度值得讚食韓國菜梗係要有feel至得架啦,呢到又有韓國人serve我地,又播韓文歌,環境都幾韓風架~我同朋友一共嗌咗三個菜,都飽到食唔晒!1. 雙重滋味 - 香蒜脆雞+香甜辣脆雞呢到既炸雞...啲醬汁味道好到位,都炸得幾香,食落去都唔會覺得好熱氣值得讚既地方:好食既雞真係好好好滋味、好滑,包括雞脾同雞全翼既位置,包你食過番尋味真係好失望既位:佢雞脾同雞全翼只係每隻味各有一隻,其餘都係雞胸!!“鞋”到完全食唔落2. 香辣海螺麵佢menu上有兩粒辣椒,點知我同朋友食開辣既都覺得唔辣,整體上佢個汁都幾惹味 螺肉都幾多,個麵係偏濕同幼身既,值得一試3. 芝士雞蛋卷呢個係我最讚既一個菜!佢不單止大份,佢啲醬汁同配料配合得好好、蛋好香、芝士好足,仲可以拉絲添!整體口感好讚,推介八折咗我地兩個人每人都要200幾300蚊,少人食既話性價比唔高,但如果係一班朋友仔食

我同朋友一共嗌咗三個菜,都飽到食唔晒!

1. 雙重滋味 - 香蒜脆雞+香甜辣脆雞

雙重滋味

2. 香辣海螺麵
香辣海螺麵

3. 芝士雞蛋卷

八折咗我地兩個人每人都要200幾300蚊,少人食既話性價比唔高,但如果係一班朋友仔食飯,呢到都有好好既環境同氣氛,可以一試:)

環保提示:啲野食都大碟,按住份量order啦~