2023-05-22 906 瀏覽
今晚突然想食壽司,跟住上網搵吓,見到有一間叫千之味嘅外賣壽司鋪,就飛的過去買啦。餐廳原來重有堂食,下次可以坐低慢慢食👍🏻 食物種類都有好多,我覺得價錢唔貴,算抵食。發現原來餐廳買滿$300係可以送貨嫁😂都唔駛要啦,咁近,自己攞都一樣(安慰自己中😂)燒汁牛肉飯 - 牛肉好多汁,好好味,餸飯一流👍🏻 重有沙律伴碟,夠晒健康。特大赤蝦刺身 - 好鮮甜,赤蝦好大隻,一啖係食唔晒嫁👍🏻 佢哋好細心,蝦尾部份都幫客人整走埋🦐三文魚腩壽司 - 佢哋件三文魚真係好大塊,三文魚油嘅味道好濃,好少有咁大件三文魚腩做壽司🍣火炙三文魚腩壽司 - 一樣好大塊三文魚腩,但香味更出,因為經過火炙,口感更實在,而且火嘅熱力令三文魚油嘅香味走晒出嚟,好香😍赤身吞拿魚壽司 - 超大件吞拿魚,正呀👍🏻位置係無根的,入口好快就溶化嘅感覺,呢個價錢,真心抵食😊五色丼飯 - 份量好大份,有三文魚刺身、墨魚刺身、油甘魚刺身、赤蝦刺身及蟹籽。刺身放滿飯面,好吸引,刺身新鮮,加入壽司豉油及芥辣,非常鮮甜美味🤤

2023-05-13