招聘中
2天前
2天前
9天前
9天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2023-09-25 88 瀏覽
我好耐冇食過譚仔🖤 咁啱見到某外賣平台有個三餸米線🍜的優惠活動 所以就光顧了✨🙈選擇了特辣的麻辣湯底 以及三餸選擇了豆卜、金菇和牛肉超級夠辣 好好食😋不過係冇層次感 嗰種辣 我稱之為死辣~食一兩啖嘅時候 就要飲一啖茶 去平衡返🤣餸菜足料✨ 牛肉有啲根之外 冇啲咩其他特別唔好嘅地方最近我食嘢 偏好鍾意食外賣🥡 感覺上透過外賣可以睇到店家是否貼心 是不是願意增加額外的成本來提供用戶良好的用餐體驗 有沒有跟餐具🍴如果麵的話 有沒有跟麵隔 或者其他配料 等等 雖然我有啲覺得…呢一啲位係好基本嘅要求 但係事實上都係有啲店家做唔到…餐具🍴匙羹係呢一種硬紙質嘅 筷子係普通嘅木筷子🥢 感覺好環保 ♻️亦都比普通膠製的匙羹 🥄握匙羹的位置較長身 比較方便吃麵類的東西✨有麵隔 🖤據我的外賣用餐體驗 有部份其他的連鎖店 是沒有提供麵隔的

選擇了特辣的麻辣湯底 以及三餸選擇了豆卜、金菇和牛肉

2023-09-22
外賣送餐