雖然天氣好熱,但都阻止唔到我地要打邊爐的決心🤣🤣朋友話「扇火鍋」最近出了夏日限定的「蕃茄壽喜燒鍋🍅」,味道酸酸甜甜、好開胃!好啱夏天食☀️~~-🍲澳洲產黑毛和牛及北海道四元豚放題套餐 $299/位✨店員會先送上熱鍋,裡面裝住蕃茄、冬瓜、菇、秋葵等夏日蔬菜🥬~~等蔬菜加熱至冒煙後就可以鋪上牛肉🐮,然後再倒入自家製蕃茄壽喜燒汁😋😋湯底味道濃郁鮮甜,口感好清爽~配牛肉十分夾!!肉類方面,包括有澳洲產黑毛和牛🐂、北海道四元豚🐖、板鍵肉、封門柳、牛舌等可以任食~~當中至愛「澳洲產黑毛和牛」!肉質鮮嫩juicy、牛味重,油脂分佈平均🤤🤤另外仲有海鮮可以任食🐙,包括蝦滑、蟹棒、墨魚、八爪魚仔等~味道都唔錯!!-自助區方面,有多款火鍋配料、小食、飲品同雪糕可以任揀~~小食有關東煮、炸雞、炸薯角同三色蕃薯條🍟等,啱哂鍾意食香口野的朋友❤️❤️食飽飽之後仲可以去門口玩拉繩遊戲🗳️,又食又拎!大滿足😆😆
雖然天氣好熱,但都阻止唔到我地要打邊爐的決心🤣🤣
🍲澳洲產黑毛和牛及北海道四元豚放題套餐 $299/位✨

湯底味道濃郁鮮甜,口感好清爽~配牛肉十分夾!!

自助區方面,有多款火鍋配料、小食、飲品同雪糕可以任揀~~

食飽飽之後仲可以去門口玩拉繩遊戲🗳️,又食又拎!大滿足😆😆