2019-08-26 348 瀏覽
一早11 點幾已經到左華嫂等位,我地手拎33 號飛仔,但聽到只係嗌到17 號…其實之前都黎過幾次,次次都差唔多要等30 分鐘以上。時間差唔多既時候,店員會先幫你落一次order。最後一次過落哂所有,免得食食下中間再加單,坐得耐左,影響等位時間。結果我同朋友2 人等左差不多45 分鐘,好好彩被安排到冷氣房!分別點左雞翼芫茜湯通粉、所向無敵餐蛋丁同烤牛油伴碎蛋沙津豬仔包。味道確實係正呀! 係屋企既味道,但係你屋企又唔會咁整!芫茜皮蛋湯好濃味,通粉又唔會過淋。雞翼肉質彈牙入味!我次次黎都會嗌呢個!所向無敵餐蛋丁,是朋友的。佢都話麵質確實一流!處理得剛剛好!而個包呢,我地平時會點芝士咸牛肉蛋豬仔包,但今次決定試新野!烤牛油伴碎蛋沙津豬仔包,個包烤得非常脆,但碎蛋就有D 普通喇..華嫂係好食,店員都好友善!但係等候時間實在太長,唔介意既話..冬天黎會好好多!因為個人流哂汗,太熱會影響食慾呢…

味道確實係正呀! 係屋企既味道,但係你屋企又唔會咁整!

雞翼芫茜湯通粉
所向無敵餐蛋丁
烤牛油伴碎蛋沙津豬仔包
因為個人流哂汗,太熱會影響食慾呢…
2019-08-24
雞翼芫茜湯通粉