2023-06-06 54 瀏覽
夏日炎炎三十幾度🔥🔥🔥一入去餐廳就覺得好熱好焗,問店員係咪無冷氣佢避而不語,繼續擺放餐具喺檯面。坐定後見到啲店員流哂汗濕哂又貼哂退熱貼喺額頭度,真係要咁辛苦繼續做生意?星期五晚周圍都full booking,難得約到朋友食飯唯有頂硬上,捻住快快趣趣食完,可能嘢食好味呢?點知嘢食嘢飲都極度普通...每人5片嘅超市質素刺身+1份小卷物+3串燒物+1杯飲品,完全唔值$500 per head嘅晚餐!隔離左右都喺度埋怨無冷氣,個個都勁快食完走人🫠餐廳環境體驗都好重要😤 壞冷氣係慘,或者至少禮貌同客人交代聲都唔得?無任何對策解決呢件事(開風扇/俾冰水都好丫..)?我第一次食到一肚氣喺openrice寫食評送俾你!!!仲送埋呢$1000俾你整冷氣!!!😡

隔離左右都喺度埋怨無冷氣,個個都勁快食完走人🫠