丫女放假帶咗我去觀塘shopping, 假日四處都迫滿人, 行得累想搵間餐廳坐低食下野都難, 突然丫女醒起APM行過少少有間韓國餐廳, 就行過去望下。餐廳設於商廈LOBBY, 面積不大, 但人流亦不少。Order咗一個主食同一個甜品食, 兩款食過都唔錯, 牛肉石鍋飯: 石鍋熱辣辣滋滋聲上檯, 面層整齊佈上豐富食材, 包括有一疊牛肉、芽菜、雲耳絲、蛋絲、黃蘿蔔條、青瓜絲、生雞蛋等…店員協助將所有配料撈起, 加入韓式辣醬, 牛肉肉質嫩, 但冇咩飯焦, 不過整體味道唔錯, 層次豐富, 加入韓式辣醬, 辣辣地幾惹味。松露曲奇脆脆3.6牛乳雪花冰:曲奇脆脆粒同埋曲奇粉蓋住了雪花冰, 疊上軟滑嘅cream+曲奇雪糕球, 伴有三塊oreo cookies。雪花冰打得幼細綿密, 有淡淡牛乳味, 跟曲奇粉好夾, 夾集曲奇脆脆, 雪花冰入口即溶, 同時有d脆脆咬下冇咁寡, 值得推介。

餐廳設於商廈LOBBY, 面積不大, 但人流亦不少。
Order咗一個主食同一個甜品食, 兩款食過都唔錯,

牛肉石鍋飯:
牛肉石鍋飯