呢間人氣手搖飲嘅奶蓋係由堅果萃取過濾水乳化 取代奶精/牛奶 素食者同乳糖不耐症人士都可以嘆到✨‼️抗疫優惠 九龍灣店第二杯有八折‼️.📌菠蘿堅果奶 $42除咗招牌嘅堅果奶蓋 你都當然要試吓佢哋嘅堅果奶🥳用咗五款堅果整 味道好nutty果仁味好香 最突出就係合核味😝而且仲有好多堅果碎碎 超足料✨呢款係夏季限定☀️菠蘿味酸酸甜甜 夠晒清新🍍夏天飲幾暑👍🏻因為係用咗堅果奶 蛋白質同脂肪含量都幾高 所以都幾飽肚🤰🏻.📌伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $48每日限量100杯竟然比我買到🤩奶蓋真係世一 勁軟滑超厚身 榛子味好濃 同時又飲到朱古力嘅濃苦🌰🍫完全竟係飲得嘅繽紛樂😎原本以為個底係伯爵茶+朱古力 但佢只係純伯爵茶☕️茶味好清香 正好可以中和番奶蓋嘅膩感😝但係個奶蓋食落都真係冇少少漏🤏🏻

📌菠蘿堅果奶 $42

📌伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $48