2021-02-27 482 瀏覽
第一次寫食評,就係要比劣評🤬🤬 7點半左右等位入座,睇定晚市食d咩意粉,等咗好耐終於有人走,但係門口個侍應哥哥完全冇留意,淨係掛住低頭㩒電話send msg同埋放空,唔提佢都唔知有人走執枱俾我哋入去。最後坐低8點鬆d然後出去cashier,嗌餐嗰陣見到有位姐姐遮咗個晚餐牌,然後收銀話過咗last order喇喎,我表示驚訝「頭先比我入座嗰陣冇講過喎!等咗咁耐都冇人講,啱啱都仲有個牌」cashier「廚房要睇下夠不夠食材...你睇吓啲sandwich啱唔啱 我幫你問吓」唔止意粉,最後連麵包都冇激鬼氣!咁就要咗一杯雪糕、一個蛋糕、一杯咖啡,cashier同我講話蛋糕要等因為前面有幾張單,俾咗個牌會送過嚟我張枱,但我等咗半個鐘都唔到!完全唔知點解拎個蛋糕出嚟同沖杯咖啡要沖半個鐘咁耐!最後問佢佢話同事寫錯咗個冧把,依家即刻送上,「即刻」都要等🙄🙄🙄 好明顯連號碼牌出錯,極度唔專業😓我用coupon姐,唔代表我冇俾錢,簡直係貼錢買難受😣 前前後後浪費咗我成個鐘,明明都唔係好多人!完全唔明點解間野咁出名,垃圾!

2021-02-27