餐廳: The Edible Projects (T.E.P.)
資訊:

2024-03-18 125 瀏覽
第一次拜金花娘娘後,行咗去呢間Cafe,見到餐牌幾吸引便座下。坐低之後叫咗兩件蛋糕,巴斯克焦香芝士蛋糕,有濃濃嘅雲呢拿味,朋友以為有香蕉,原來睇錯,係『焦香』先啱!笑死😆!而朱古力米蘇凍餅,係有Oreo 嘅,濃濃滑滑嘅朱古力味,好食😋。飲品係一杯凍嘅柚子咖啡梳打,好特別,柚子味同咖啡好夾,值得一試😋。至於紅石榴多多沙冰,就唔夠紅石榴味,亦唔夠益力多味,兩邊嘅味道都唔突出,好平淡咁,可能係沙冰🍧太多!我建議放30ml 紅石榴汁在杯底,效果可能好啲!Cafe有室內同室外,我哋怕熱所以坐室內,啲凳就一般啦,好斜,俟唔倒架,可能香港人生活太緊張,唔習慣座呢啲沙灘椅咁樣嘅櫈。
芭斯克焦香芝士蛋糕

2024-03-17