2021-09-18 301 瀏覽
我唸譚仔popular既程度已經就黎媲美McDonald…分店多到就黎似7-11...係open rice搵返譚仔既分店,就甘打譚仔,掃左幾下都仲未搵到今日去既’愉景新城’分店係講野食前想先提下餐廳環境,呢間新開既分店可以話係我去過覺得最好坐既一間有比較多兩人卡位, 檯同檯之間比較有一定距離,有十足光線,樓底幾高,成個空間係寬敞明亮🍽豆卜鯇魚片湖南酸辣米線 $42譚仔既米線,湯底相信大家都好熟識我覺得其中一樣譚仔比其他優勝既係個米線米線夠幼,唔會煮得過腍或硬雖然好似唔係d咩秘方,只要做好買貨同統一煮米線既時間就做到,但又真係好多米線店做唔好唔講d餸先,起米線方面譚仔系有呢個保證講返d餸,豆卜係長形個隻,係比較實心個種食豆卜就真係間間都有d唔同,今次呢間就煮得無甘耐,如果可以再腍d,索多d湯仲好味提別想提既係鯇魚片鯇魚片係爽滑,完全無骨,正👍🏻👍🏻

🍽豆卜鯇魚片湖南酸辣米線 $42

譚仔既米線,湯底相信大家都好熟識
我覺得其中一樣譚仔比其他優勝既係個米線
米線夠幼,唔會煮得過腍或硬
唔講d餸先,起米線方面譚仔系有呢個保證

講返d餸,豆卜係長形個隻,係比較實心個種
提別想提既係鯇魚片
鯇魚片係爽滑,完全無骨,正👍🏻👍🏻

豆卜鯇魚片湖南酸辣米線
豆卜鯇魚片湖南酸辣米線