2018-01-31 108 瀏覽
臨急臨忙同朋友約食飯,咁因為我想食韓國野🇰🇷,比較就腳容易搵嘅鋪頭呢就揀咗呢間。打電話book枱嘅時候店員其實都有講明5分鐘留枱同埋2小時用餐時間。可能因為星期一夜晚,天氣又好凍(得9℃的晚上❄️⛄️),所以都唔算好多人,大概坐左半間鋪。因為book咗枱四個人,咁店員都安排左四人位置俾我哋,大家入到室內除低啲禦寒衣物其實都佔咗好多位,真係坐都冇位坐。我哋問店員可唔可以俾張凳我哋放野,有一個店員見到我哋咁多野,好好咁主動問我哋不如幫我地換過張大啲嘅枱,幫我地換左去張6人枱,即刻坐得舒服哂!藍柑白桃梳打(後面)-朋友話都幾好飲草莓番石榴熱情果梳打(前面)-係幾好飲既,不過睇返個名其實我又真係飲唔到咁多隻生果嘅味,應該係熱情果搶咗草莓同埋番石榴嘅味。卡邦尼年糕-個人來講其實比較鍾意食辣嘅年糕,所以呢個對我來講不過不失啦。拉絲芝士牛肋條伴泡菜炒飯-牛肋條呢就有三條,唔會太老。芝士真係好邪惡啊拉絲🤤,呢個真係好食薯條(芝士味)-呢個我真係食唔停口😋!本身薯條上面已經冇芝士粉,另外再有芝士汁可以點,雙重芝士阿正!芝味味炸雞-menu寫明炸雞要等20分鐘,所以上菜嘅時候熱辣辣,可以話係我今日喺呢間餐廳入

藍柑白桃梳打(後面)-朋友話都幾好飲
卡邦尼年糕

芝味味炸雞
芝味味炸雞-menu寫明炸雞要等20分鐘,所以上菜嘅時候熱辣辣,可以話係我今日喺呢間餐廳入面食過最熱既野

雪糕筒黑松露芝士扁意粉-店員上菜嘅時候話俾我地知果球白色既其實係cream cheese,要撈埋先至好食。不過不失。食落其實姐係卡邦尼年糕拎走個年糕換意粉加左少少黑松露味。
2018-01-29
芝味味炸雞