2020-07-18 1466 瀏覽
FAMA黑松露炒蛋牛肉漢堡忌廉櫻花蝦意大利飯價錢💲: $68/ $58好味程度😋: 3.6/5服務🍴: 3.3/5(self-service)環境🗾: 4.2/5性價比🥢: 4.2/5回頭率😚: 3.3/5-呢間💛cafe位於工廈,位置都幾偏。之前見人影出來好正,點知又太大期望,無論環境定味道都冇想像中咁好,雖然地方好夠大而景色都幾開闊😂 佢係工廠區咁,所以lunchtime都幾多人既,盡量就避開個d時間啦😌 同埋佢地可能因為疫情關係全部用即棄餐具,所以都好浪費🤨-第一個叫左招牌的黑松露炒蛋牛肉漢堡。我覺得呢個包都叫幾大個,黑松露炒蛋好夠黑松露味,蛋都滑,夾係個包入面就增添左口感同豐富程度啦😝 塊牛呢就略嫌有啲乾,牛味都唔係太濃,不過好在佢有炒蛋同沙律醬,都未至於太乾🤔 而旁邊的薯條就好差🤯係凍又唔脆😰-另一個叫左忌廉櫻花蝦意大利飯🤗呢款一開頭食都覺得幾好,因為好creamy,有勁多櫻花蝦好夠鹹香🤓個飯軟硬都ok。但食得2啖就好辛苦,好頂唔順,已經飽左。因為佢味道單調,又太多cream,太膩😳我食完滯左!所以真係要好頂得順先好叫。仲有佢送個個忌廉湯係溝粉咁,比罐頭湯更差😱但好彩杯特飲m
FAMA
黑松露炒蛋牛肉漢堡
忌廉櫻花蝦意大利飯
價錢💲: $68/ $58
好味程度😋: 3.6/5
服務🍴: 3.3/5(self-service)
環境🗾: 4.2/5
性價比🥢: 4.2/5
回頭率😚: 3.3/5
另一個叫左忌廉櫻花蝦意大利飯🤗呢款一開頭食都覺得幾好,因為好creamy,有勁多櫻花蝦好夠鹹香🤓個飯軟硬都ok。但食得2啖就好辛苦,好頂唔順,已經飽左。因為佢味道單調,又太多cream,太膩😳我食完滯左!所以真係要好頂得順先好叫。仲有佢送個個忌廉湯係溝粉咁,比罐頭湯更差😱但好彩杯特飲mocha可以接受。整體我就覺得麻麻啦,但如果係中意地方大,gathering下既,可能會係個啱你的選擇🤭
同區美食🍧: #piggyfoodiein大埔