2021-06-07 423 瀏覽
波希米亞風·乾花·織布·感覺很悠閒呢~假日下午的午餐,兩個人點了很多🤣..🥗生酮全日早餐第一次食生酮既all day breakfast👻份量都幾大🤩 中間既滑蛋擺得超靚!伴隨住靚靚既煙三文魚花🌹重點係個烤雞胸好好食😍肉質嫩滑,仲以為生酮會唔會整到比較淡😂點知又無😌 而牛油果都幾多,大啡菇上邊鋪左芝士燒,好惹味~沙律菜都幾多下,唔錯👍🏻..🥒煙三文魚翠玉瓜麵呢個堅有創意!第一次食翠玉瓜麵,注意⚠️唔係翠玉瓜汁撈麵粉果種既麵,而係真係原個翠玉瓜切條既麵!但又不同於青瓜麵,因為青瓜麵通常凍食,而翠玉瓜必須要煮熟變軟。食落去感覺好得意,溫溫的爽脆,但又唔會有好大草青味,而且口感清新!煙三文魚依然係擺得靚靚既玫瑰花,味道標準,賣相靚😋..🍰生酮黑芝麻巴斯克芝士蛋糕第一次試生酮蛋糕,仲要係黑芝麻巴斯克芝士蛋糕😎 黑芝麻好香,蛋糕好滑,生酮版我覺得真係唔甜但好香,值得一試,尤其係怕肥既朋友仔!..無錯我地叫左3杯飲品,因為我太口渴🤣 叫左杯凍玫瑰花茶解渴先,玫瑰味好濃既花茶,加左冰,超解渴,不過係無甜味既,所以可以話係無糖玫瑰花茶,但玫瑰味就好香🌹未試過生酮咖啡,所以叫左杯來試!用樹木紋杯裝,又幾得
波希米亞風·乾花·織布·感覺很悠閒呢~
假日下午的午餐,兩個人點了很多🤣.
🥗生酮全日早餐
🥒煙三文魚翠玉瓜麵
🍰生酮黑芝麻巴斯克芝士蛋糕
無錯我地叫左3杯飲品,因為我太口渴🤣 叫左杯凍玫瑰花茶解渴先,玫瑰味好濃既花茶,加左冰,超解渴,不過係無甜味既,所以可以話係無糖玫瑰花茶,但玫瑰味就好香🌹未試過生酮咖啡,所以叫左杯來試!用樹木紋杯裝,又幾得意😆 生酮咖啡飲落唔濃,咖啡味無咁出,如果偏愛飲咖啡就不建議呢款~最後叫多杯凍玫瑰latte,奶香滑,啡味濃,配埋玫瑰,我幾鍾意飲呢杯💓.
呢度既環境唔駛講啦😎成個裝修裝飾係完美!仲有一個招牌打卡位,各位靚女快d去影相打卡啦
生酮全日早餐
煙三文魚翠玉瓜麵