宋王臺同土瓜灣一帶其實都有唔少特色小店等着我哋去發掘,呢間cafe久仰大名,喺觀塘成日都大排長龍嘅嘅heysonuts!! 今次一於試吓土瓜灣分店先💁🏻‍♀️焦糖布丁香草雪糕窩夫🧇 ($94)呢度甜品嘅種類好多,窩夫都係即叫即整嘅,我哋食嘅時候仲保持到鬆脆,而且香草雪糕世一!望到入邊有好多香草杍好rich!! 布丁亦都唔太甜🍮焦糖帶有少少中和返😝70%比利時鮮奶朱古力🍫($46)呢杯簡直係朱古力奶嘅天花板,味道就好似將一排朱古力溶咗再加鮮奶混合而成,飲到底仲有少少凝固咗嘅朱古力醬㗎🤤朱古力控必點!自家製喇沙汁海鮮扁意粉🍝 ($138)店員推介嘅菜式,喇沙汁本身已經好香濃,同蜆肉、蝦、魷魚等海鮮食材好夾! 仲要我鍾意食嘅扁意粉😆自家製青醬帶子意大利飯 ($148)青醬味道好香herbs味道而且奶油味都好重! 好creamy~ 😙四季橘冰茶🍹($48)冰茶果味不錯👍🏻甜度適中

焦糖布丁香草雪糕窩夫🧇 ($94)

70%比利時鮮奶朱古力🍫($46)

自家製喇沙汁海鮮扁意粉🍝 ($138)

自家製青醬帶子意大利飯 ($148)

四季橘冰茶🍹($48)
冰茶果味不錯👍🏻甜度適中