2017-09-11 144 瀏覽
荔枝角由工業區發展到好多餐廳,去詔澳洲真係好回味澳洲既味道🙈咁岩約左個澳洲朋友就一齊去試下依間位於工業大廈既bondi cafe💓一入到去就已經令人諗起悉尼既bondi beach☺餐前有餐包,包都夠軟熟,主菜黎之前可以填一填肚。入到去叫左我係澳洲最鐘意食既Grain fed rideye ,肉質超鮮超juicy 同澳洲既味道完全無分別啊肉扒大大份,牛肉不會太韌,煮得剛剛好,咬一口好香牛味,伴菜仲有蔬菜粒,夠健康。配埋自家製燒汁,剛剛好唔會蓋過牛肉本身的味道,都幾特別之後仲叫左個自家製蕃茄磨菇意粉,味道夠晒惹味香口,意粉硬度岩岩好,超正啊。意粉唔會太乾,配料都好多,唔會好Dry,食完已經好飽。個到既店員都好nice ,成餐飯真係覺得自己好似返左去澳洲咁。 可以再試

餐前有餐包,包都夠軟熟,主菜黎之前可以填一填肚。

配埋自家製燒汁,剛剛好唔會蓋過牛肉本身的味道,都幾特別