2021-07-08 1100 瀏覽
睇個餐廳名就知係呢度一定要食生蠔😆😆😆!呢度生蠔嘅種類都幾多,都有超過20款嚟自唔同地方嘅俾你選擇,我地總共都叫左幾輪生蠔,每一款每一隻都有驚喜,好新鮮大隻,最印象深刻應該係1️⃣西班牙石蠔,呢款係店員推介,真係好creamy同鮮甜2️⃣納米比亞,好鮮甜之後就係每枱都會有呢個蒜蓉包,呢個又係好驚喜,搽埋焗左蒜蓉真係好好味好特別朋友們大讚呢個威靈頓牛扒不錯吃,不過我地太多人,每人試小小🤣🤣🤣肉眼扒👍🏻好淋唔韌!Order意大利飯之前,店員仲會問你鐘意食硬啲定淋啲,好貼心西冷牛扒Pizza係薄批😍因為我比較鍾意食薄批脆嘅口感,所以我覺得幾好味,不過就有小小燶咗嘅感覺最後想提一提呢度嘅服務真係好好,差唔多每一兩道菜都會同幫我地換碟,加埋中間朋友唔小心整爛左隻裝滿水嘅杯,店員都好好幫手清潔,真係覺得有啲唔好意思,麻煩晒店員們🙏🏻加埋我地今次有朋友生日,臨尾會幫我地準備定蛋糕,我地影晒相之後仲會幫我地切埋分埋!服務💯!

1️⃣西班牙石蠔,呢款係店員推介,真係好creamy同鮮甜
2️⃣納米比亞,好鮮甜

肉眼扒👍🏻好淋唔韌!

西冷牛扒