2024-03-07 139 瀏覽
到咗黄花风铃木开花嘅时候啦🌼🌼我今日喺东涌同我啲姐妹喺度过咗一个上午,去年嚟嗰时冇咁多花开🌼 然後差唔多要返嘅时候,就拣咗一间喺地铁口🚇附近嘅餐厅食午餐啦,喺地铁口出去行大概十分钟🔟就到位置好搵,就喺蓝天海岸商场嗰边 不过我同我姐妹嘅食量唔系好大😯所以即使睇到菜单超级多好食嘅泰国菜之後,都系决定咗拣海南椰青焗饭同原只芒果糯米饭🤩 因为椰青焗饭样子好正!!😆一大只椰子里面满满的,唔单止赏心悦目,仲食得好开心。 我姐妹点嘅就系你哋喺图片里面可以见到嘅,有一大只整个芒果同黑糯米嘅甜品饭。呢个睇起来都好有泰国菜特色!😋 真系唔使去泰国都能够食到咁正宗嘅泰国菜,真系好开心🥰🥰服务员态度都唔错,环境都挺阔落。下次再嚟东涌玩,我一定仲要嚟呢间食!!
到咗黄花风铃木开花嘅时候啦🌼🌼

位置好搵,就喺蓝天海岸商场嗰边

2024-03-06