同朋友去大圍搵食見,到呢間幾靚嘅Cafe就入去試下。人唔多,坐得好舒服~ 係個傾計嘅好地方。(Background music 揀得好好)我哋叫咗一個二人餐,之後加咗一個dinner set. 四個分夠食~啲嘢食仲超高水準添!有龍蝦湯同忌廉湯。我就試咗龍蝦湯~ 好creamy, 好濃。呢個係二人餐包嘅包嘅沙津同埋餐包。taste better than it looks! dinner set嘅黑松露蒜蓉包高質!啲吞拿魚醬好新鮮,蒜蓉包好脆!龍蝦意粉入邊有埋龍蝦意粉入邊有埋雜菌同豆~ 上碟嘅時候隻講已經好細心咁起咗肉!👍🏻🤩 本身個牛扒好多汁好好味, 但最放棄嘅事個燒菠蘿!又甜又多汁! Must try dish! 燒豬啲肉好嫩!唔太鹹!平時唔鍾意食燒豬頸都覺得好味!最後嘅紫薯蛋糕上面有好多紫薯粒!啲cream又唔你又唔太甜! 咁晒心水!食物咁高質呢個價錢好合理!唔係講笑! 一定會返嚟再食過!Ps 食食吓仲有一台客慶祝生日,個餐廳即刻播生日歌! 好warm ah!

吞拿魚蒜蓉包
芝士龍蝦意粉
紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿
西班牙脆皮豬配彩椒汁

燒豬啲肉好嫩!唔太鹹!平時唔鍾意食燒豬頸都覺得好味!
紫薯蛋糕
食物咁高質呢個價錢好合理!唔係講笑! 一定會返嚟再食過!
紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿
紫薯蛋糕