CHEF STAGE de Eddy Chu

2020-04-21 261 瀏覽
亞士厘道呢楝大厦嘅餐廳,我食過兩、三間,佢總有一種令你覺得好侷促嘅感覺,先唔講野唔野食,好三尖八角,雖然佢高層嘀嘅會有嘀夜景睇,但溫馨提示,如果溝女果嘀,可以揀嘀開揚嘀嘅,至少我係咁諗咁講返野食啦!幾好丫,個慢煮牛煮得啱啱好,又大塊,先三百幾,都算良心價呢隻好似係托托蜆,好大隻又甜,個汁調教得幾好,佢嘀野幾大兜,我地幾個人分都唔會唔夠食!呢樣抵讚!羊架燒得啱啱好!其實環境又真係唔係咁差嘅~不過佢就真係令我坐得唔算舒服!好似嘀細路入到間新屋無啦啦喊咁!都冇解嘅~我對佢有偏見啫~野食冇問題呀!好似依個紅咖喱蟹肉點油酥餅,我嘀朋友追住食喎!所以呢佢食係ok,價錢可以。同嘀燈校返光少少就好啦!我見有嘀人嘀食評相影到黑哂,就證明我所言非虛啦
但溫馨提示,如果溝女果嘀,可以揀嘀開揚嘀嘅,至少我係咁諗

慢煮牛
羊架燒得啱啱好!
羊架
慢煮牛