小妹今日一訪油麻地呢間喜鍋,柴娃娃約左家姐去十下十下門面一望已經見到魚缸養緊佢地既魚同海鮮簡單裝修既小店,其實反而有種住家感!十分舒服,其二係餐廳侍應都十分細心!真係好少餐廳既員工仲咁細心,又咁有禮貌!其實小妹勁餓,一早已經睇定想食咩,係等緊家姐既期間已經諗好要試佢地既四川麻辣鍋我同家姐都係嗜辣既辣妹落單紙都十分簡單易明,唔會怕混亂本來我地真係好想試下個牛魔王塔,因為我乃是牛魔王嘛不過頭先提到既店員十分細心,溫馨提示我地兩個女仔呢個塔有3-4人份量!所以最後簡左一個小碟既本地至尊手切牛頸脊四川麻辣鍋首先上桌就係基本啦原來佢入面本來就有鴨血仲有豬皮同埋荀,荀勁入味呀而且真係有返咁上下香辣食得我十分滋味仲加左成兩次湯都仲keep住咁入味,呢個湯頭very good原來一碟小份既都已經好多,好在小妹我夠拆得如果唔係就比得小鳥胃既家姐玩弄了,又會浪費左咁正既牛本地牛好野,口感夠,牛味濃爽爽的!係我既牛呀!!!十分鬼馬既餐前小食,佢好抵食又好味!中意食香口野,或者炸蝦餅既你地一定唔可以錯過佢因為佢真係幾有「脆」!花鵰雞子!!一份$78,有成廿粒我姐食雞子都飽飽地雜菇拼盤勁大隻冬菇呀咩菇都有,幾正
小妹今日一訪油麻地呢間喜鍋,柴娃娃約左家姐去十下十下
門面一望已經見到魚缸養緊佢地既魚同海鮮

我同家姐都係嗜辣既辣妹

落單紙都十分簡單易明,唔會怕混亂

本來我地真係好想試下個牛魔王塔,因為我乃是牛魔王嘛
不過頭先提到既店員十分細心,溫馨提示我地兩個女仔

四川麻辣鍋

四川麻辣鍋首先上桌就係基本啦
原來佢入面本來就有鴨血
仲有豬皮同埋荀,荀勁入味呀
而且真係有返咁上下香辣
食得我十分滋味

至尊本地牛頸脊

原來一碟小份既都已經好多,好在小妹我夠拆得
如果唔係就比得小鳥胃既家姐玩弄了,又會浪費左咁正既牛
本地牛好野,口感夠,牛味濃

爽爽的!
係我既牛呀!!!
蟹籽墨魚油炸鬼

因為佢真係幾有「脆」!
花鵰雞子

花鵰雞子!!一份$78,有成廿粒