2023-05-18 69 瀏覽
The Grill Room味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️香草燒12安士牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜$368一上枱就比佢粉紅粉紅既肉質吸引住👅好似好好食咁喎👀👀入口都真係ok喎,雖然唔係入口即溶,佢係有咬口得黎唔會好韌😽加上外面果層香草既調味,再升華左個味道👏🏻👏🏻黑松露薯蓉好滑,散發出淡淡的黑松露味~另外有配一個芥末醬😂佢配壽司果隻芥末味😂😂食落唔太match喎~不過係西餐廳見到佢都幾驚喜😆☀️慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯 $228比較細份,但鮑魚幾有誠意,非常入味~飯底個日式醬油味好出,甜甜鹹鹹咁🥰另外個飯撈左d咬落爽脆既野,有多層口感☺️🌤黑松露薯條 $68好脆炸得好好,係好好食既薯條😽但冇黑松露味的👀🌤朱古力布朗尼配法式馬卡龍 $88布朗尼入面有海量既瓜子&果仁🥹我自己唔太中意🥲同埋佢都唔夠重朱古力味👀配左雲呢拿雪糕會好食少少啦~馬卡龍有2粒,其中一粒係檸檬味,中間會有夾心(i.e.檸檬果醬),酸酸甜甜😆😆另外一粒係好甜既😂完。❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話
The Grill Room

香草燒12安士牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜

☄️香草燒12安士牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜$368
黑松露薯蓉好滑,散發出淡淡的黑松露味~
慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯

☀️慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯 $228
比較細份,但鮑魚幾有誠意,非常入味~
黑松露薯條

🌤黑松露薯條 $68
好脆炸得好好,係好好食既薯條😽但冇黑松露味的👀
朱古力布朗尼配法式馬卡龍

🌤朱古力布朗尼配法式馬卡龍 $88
配左雲呢拿雪糕會好食少少啦~

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話比我知你有睇,比啲動力我

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~

香草燒12安士牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜
慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯