芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2024-04-08 443 瀏覽
一段時間冇嚟LKF, 又想飲野又想食下好西。離遠見到大大個Chicago牌吸引我,就試下呢間啦✅呢度有我最愛Kirin frozen beer呀!唔係好多酒吧有架咋,我點咗柚子味,最正係上面嘅泡泡,好清新,大愛🤩✅第2杯試下佢地嘅Chicago logo beer, 呢杯好驚喜!係有菠蘿汁嘅啤酒,味道好夾,大推!✅️紙鷂雞皮好特別,未食過咁大塊嘅雞皮,燒到好脆好香✅️香蒜燒鮑魚 一份有3舊,燒得好香蒜味,又夠味好好食✅️黑松露醬燒牛油果第一次咁去食牛油果,味道好夾好食喎✅招牌雞皮墨魚滑卷呢個超級大推🤩 雞皮燒到好脆,墨魚滑juicy, 同雞皮好夾,邪惡得來又好送酒,堅正✅煙熏和牛牛舌 牛舌好淋,送酒一流✅常餐沙嗲牛串 見餐牌有點嚟試下,比較濃味嘅,有茶餐廳風味lol✅️自家製和牛棒 呢個幾好食,用蛋淋上去味道更豐富👍🏻✅燒豬大腸 哇~呢個燒得好食,好淋又冇平時咁多油益味,好正😌✅明太子玉子燒甜甜地又有醬汁,幾好食✅燒雞泡魚乾 幾大塊厚身,唔錯✅黑松露薯條都幾大份,同埋上面會有黑松露醬,再加黑松露醬係隔離,正。

✅️紙鷂雞皮
好特別,未食過咁大塊嘅雞皮,燒到好脆好香

✅️香蒜燒鮑魚
一份有3舊,燒得好香蒜味,又夠味好好食
✅️黑松露醬燒牛油果
第一次咁去食牛油果,味道好夾好食喎

✅招牌雞皮墨魚滑卷

✅煙熏和牛牛舌
牛舌好淋,送酒一流

✅常餐沙嗲牛串
見餐牌有點嚟試下,比較濃味嘅,有茶餐廳風味lol
✅️自家製和牛棒
呢個幾好食,用蛋淋上去味道更豐富👍🏻

✅燒豬大腸
哇~呢個燒得好食,好淋又冇平時咁多油益味,好正😌
✅明太子玉子燒
甜甜地又有醬汁,幾好食

✅燒雞泡魚乾
幾大塊厚身,唔錯

✅黑松露薯條
都幾大份,同埋上面會有黑松露醬,再加黑松露醬係隔離,正。

• 明太子玉子燒
  • 香蒜燒鮮鮑魚