2022-12-13 271 瀏覽
🐭 米奇老豬Vol. 288 🐷[紅心麵包]有日經過佐敦麵包控老豬梗係要巡視下業務啦 🍞竟然比我發現到呢件有朱古力同紫薯味嘅麻糬波波 🤩不過豬妹好憎紫薯 所以今次就淨係買左朱古力味試啦~.🐖🐖《朱古力麻糬》🐖🐖💰$20/5粒💰雖然無好fancy嘅菠蘿皮但食落都唔錯入口第一下係可可粉嘅炭(?)味不過好彩有d半流心嘅朱古力粒粒拉高返個朱古力味 🍫口感屬於軟糯得來又幾煙韌果隻雖然唔係實心 但幾好咬 🦷有d似聖安娜果盒!.❣️🐭總評分🐷❣️味道:8.2/10服務:N/A環境:N/A性價比:✴️ 中 ✴️ENCORE:🧐 .自費️⭕/試食.心麵包西餅📍佐敦白加士街98號金威廣場地下2及3號舖其他分店:青衣長康邨二期商場地下103號舖青衣寮肚路6號長亨商場1樓102-103號屯門兆興里3號兆麟商場地下11號舖#米奇老豬_油尖旺區#米奇老豬_屯門區#米奇老豬_葵青區#米奇老豬_朱古力#米奇老豬_包#米奇老豬_麻糬#紅心麵包西餅 #佐敦美食 #尖沙咀美食 #青衣美食 #屯門美食 #朱古力控 #朱古力迷 #朱古力麻糬曲奇 #麻糬波波 #麻糬 #麻糬控 #麻薯 #麻薯波波 #軟心朱古力 #流心朱古力 #香港麵包 #
🐭 米奇老豬Vol. 288 🐷
[紅心麵包]
有日經過佐敦
麵包控老豬梗係要巡視下業務啦 🍞
竟然比我發現到呢件有朱古力同紫薯味嘅麻糬波波 🤩
不過豬妹好憎紫薯
所以今次就淨係買左朱古力味試啦~
🐖🐖《朱古力麻糬》🐖🐖
💰$20/5粒💰
雖然無好fancy嘅菠蘿皮
但食落都唔錯
入口第一下係可可粉嘅炭(?)味
不過好彩有d半流心嘅朱古力粒粒拉高返個朱古力味 🍫
口感屬於軟糯得來又幾煙韌果隻
雖然唔係實心 但幾好咬 🦷
有d似聖安娜果盒!
❣️🐭總評分🐷❣️

#米奇老豬_葵青區
#米奇老豬_朱古力
#米奇老豬_包
#米奇老豬_麻糬

#紅心麵包西餅 #佐敦美食 #尖沙咀美食 #青衣美食 #屯門美食 #朱古力控 #朱古力迷 #朱古力麻糬曲奇 #麻糬波波 #麻糬 #麻糬控 #麻薯 #麻薯波波 #軟心朱古力 #流心朱古力 #香港麵包 #香港麵包店 #麵包控 #煙韌控 #朱古力包 #朱古力醬 #港式麵包 #hkbakeryshop #chocolatemochi