2023-06-16 779 瀏覽
第一次黎食,叫左任食套餐,個餐本身包括咗海鮮拼盤及刺身,其他食物如蝦/蜆/牛肉/菜/丸等等任食。第一輪叫左蝦/蜆/牛肉及其他丸類,剛剛開鋪已經話冇蝦同蜆,但其間不停見侍應上蝦比散叫既客,但任食就話冇,咁你一開始就唔好做任食啦!散叫就有,任食就話冇,或者你直接刪除唔好比人叫,有得你揀又話冇,但其間又不停出蝦😡😡😡第一輪食物已經漏左幾樣黎唔齊,第二張單仲要一樣野都唔嚟,檯面都冇晒野食,問侍應先先求其夾幾樣生根豬皮魚旦比你,但呢d我冇入單😒。再入第三張單淨係黎得個生菜,其中牛肉,水餃,鯇魚一樣都冇。最後再追佢先黎到個牛肉,但都已經差唔多夠鐘。冇諗過咁差,原本都仲book左做節同屋企人試,差到都唔洗再幫襯,價錢又唔係特別平!仲要食到一肚氣😡😡😡😡😡唯獨只係個湯底尚算不錯🥲

唯獨只係個湯底尚算不錯🥲