2019-08-19 695 瀏覽
同朋友諗住試下依間串燒,點知一試冇回頭本身心態都係試新野食冇咩壞,但一入到鋪頭侍應唔係好好招呼,問佢有冇水,佢話冇都唔緊要,可以叫下野飲,一睇就寫$27一灌汽水,開價有啲狼到叫野食既時候諗住試下先所以就叫一串睇下個分量同味度,我地揀左十三樣野食,點知侍應一見我地叫咁小就話一串好小唔夠我地食。我地話如果好食會再安哥。侍應就開始黑面模式,不屑我地叫咁小。野食黎到,一食就好喊,又冇咩特別,純粹燒熟啲野食俾你。最過份係埋單時候收多十蚊,睇番menu有個茶 茶漬飯 同張單唔同價錢 之後問侍應問佢點解收多,佢話問老闆話加左價,但冇向我地道歉。照你咁講所有野都話加價但又唔改係menu度,你收百幾蚊都得啦。感覺就中哂伏,唔信可以哂幾百蚊試下,冇任何服務,我地走既時候一句多謝同歡迎下次光臨都冇。整體冇樣得食物又普通服務又差
同朋友諗住試下依間串燒,點知一試冇回頭
野食黎到,一食就好喊,又冇咩特別,純粹燒熟啲野食俾你。
整體冇樣得食物又普通服務又差