間唔時想食壽司郎都會黎呢間,貪等位唔算等得耐,早少少去通常30-60分鐘都入到。巴斯克蛋糕食過都知咩味,通常都唔會差,呢個又幾好食,有芝士味濃而不膩,食落又幾輕盈,家人食完一件再encore 多件,推薦。呢款就差D,白桃肉芝士蛋糕,呢款係芝士凍餅,預咗芝士味唔會好濃,但呢個芝士味有D太淡,唔係好出,白桃ok甜,比起黎呢個唔太推薦。三文魚腩配脆脆蘋果飛魚子係比較特別既配搭,如果食厭左普通三文魚腩可以試下,家人唔太喜歡,我自己就覺得不錯三文魚親子茶碗蒸每次黎到必叫普通版茶碗蒸,呢款係期間特別款,覺得配搭上普通版更豐富,配料款式多,好食D洋蔥醬炙燒三文魚腩特別配搭,但一般甘口醬油漬炙烤吞拿魚口感特別,試一次ok炙烤喜之次係白魚刺身,味道很淡,唔咩特別蝦三味,每次黎到有貨都叫,因為抵食,虎蝦鮮甜,肉少少彈牙,甜蝦都鮮甜,肉質比虎蝦淋,推薦

巴斯克蛋糕

三文魚腩配脆脆蘋果飛魚子

三文魚親子茶碗蒸

洋蔥醬炙燒三文魚腩
特別配搭,但一般

甘口醬油漬炙烤吞拿魚
口感特別,試一次ok

炙烤喜之次
係白魚刺身,味道很淡,唔咩特別