2019-08-27 1531 瀏覽
第一次為左間餐廳寫食評而開ac!!!先不論間野食物質素,單單係個態度都吾掂,我同朋友一行六個人點左十幾樣野食,抱著想試下食物素質係點先既心態去落單,服務員已經表示食物份量會吾夠分,fine!當你好心提醒我地啦,請問點解跟住落黎既送餐時間要黑我地面,俾面色我地睇啦,請問咁樣的話貴餐廳張點菜紙何必要印住點餐次數第一,二,三次咁呢!更加唔好提個食物份量同味道,上菜第一碟蘆筍豚肉卷,都以為係肉絲包住兩條蔥,真係冇講笑,之後點嘅十幾樣野食真係不值一提,總括黎講就係細,即係份量少同鹹!最後埋單俾錢先最嬲,點菜單價錢同埋單價錢係唔同嘅,以為餐廳搞錯啦,結果佢哋話價錢改咗,點菜紙未改?完全無抱住抱歉嘅態度連sorry都無句,解釋都懶得同你解釋就要人埋單!絕對不推薦同劣評!!
第一次為左間餐廳寫食評而開ac!!!
絕對不推薦同劣評!!