2021-10-10 3100 瀏覽
早前朝早睇戲前去食個brunch🍴經朋友推介呢間cafe!聽講呢度嘅咖啡☕️仲攞過獎架😳當時我地仲係舊鋪,宜家可能已經搬左去隔離鋪位啦~~𝕊𝕄𝕆𝕂𝔼𝔻 𝕊𝔸𝕃𝕄𝕆ℕ 𝕊𝔸ℕ𝔻𝕎𝕀ℂℍ三文治用左酸種麵包,麵包有彈性之餘,口感煙韌。中間夾住三文魚、蕃茄、生菜。係個有營養同健康嘅早餐🤣𝔹𝔸𝕊𝕀𝕃 𝔸ℕ𝔻 ℙℝ𝔸𝕎ℕ 𝕃𝕀ℕ𝔾𝕌𝕀ℕ𝔼𝕃𝕀ℕ𝔾𝕌𝕀ℕ𝔼扁意粉軟硬適中,好多蕃茄蓉🍅掛滿意粉🍝酸酸甜甜 十分開胃😋𝕀ℂ𝔼𝔻 𝕄𝕆ℂℍ𝔸𝕀ℂ𝔼𝔻 𝕃𝔸𝕋𝕋𝔼呢度咖啡可以選擇nutty或fruity😽我地4個人都有默契地嗌左nutty🙊Mocha較為苦澀,朱古力味較淡,比咖啡味掩蓋。而latte牛奶同咖啡比例剛好😽而朋友嗌左ℂℝ𝔼𝔸𝕄𝕐 𝕄𝕌𝕊ℍℝ𝕆𝕆𝕄 𝔸ℕ𝔻 𝕊ℙ𝕀ℕ𝔸ℂℍ、𝔽𝕀𝕊ℍ & ℂℍ𝕀ℙS、𝕀ℂ𝔼𝔻 𝔸𝕄𝔼ℝ𝕀ℂ𝔸ℕ𝕆同𝕃𝔸𝕋𝕋𝔼。望落都非常吸引(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 隔離飯香的概念haha

早前朝早睇戲前去食個brunch🍴
經朋友推介呢間cafe!
聽講呢度嘅咖啡☕️仲攞過獎架😳
當時我地仲係舊鋪,宜家可能已經搬左去隔離鋪位啦~~

𝕊𝕄𝕆𝕂𝔼𝔻 𝕊𝔸𝕃𝕄𝕆ℕ 𝕊𝔸ℕ𝔻𝕎𝕀ℂℍ

𝔹𝔸𝕊𝕀𝕃 𝔸ℕ𝔻 ℙℝ𝔸𝕎ℕ 𝕃𝕀ℕ𝔾𝕌𝕀ℕ𝔼
𝕃𝕀ℕ𝔾𝕌𝕀ℕ𝔼
扁意粉軟硬適中,好多蕃茄蓉🍅掛滿意粉🍝酸酸甜甜 十分開胃😋

𝕀ℂ𝔼𝔻 𝕄𝕆ℂℍ𝔸
𝕀ℂ𝔼𝔻 𝕃𝔸𝕋𝕋𝔼