2024-04-06 249 瀏覽
ෆ⃛ 牛川日本和牛專門店 ෆ⃛ 有日同媽咪行街諗緊食咩好~我想食燒肉佢想食壽司xd🐹🧂原本諗住就佢的但比我搵到可以滿足兩個人嘅願望餐廳!!♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 至尊和牛燒肉&刺生放題 $598 ♪ 一開始會送上燒肉拼盤,鐘意嘅款可以再嗌😸 嚟自熊本同岩手嘅A5黑毛和牛花分布非常均勻,和牛稍微燒過後油脂更突出,口感柔軟₍՞◌′ᵕ‵ू◌₎♡ 特別推薦和牛牛小排同牛肩胛🐮 另一賣點係伊勢蠔刺身🦪 對比起平時食嘅海水味淡好多~唔大太鹹更鮮味,麻麻生蠔嘅我都encore 咗幾次☼ 最後特別深刻嘅係甲羅燒(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)平時居酒屋或者日本餐廳有嘅話都會嗌✨滿滿嘅蟹膏很讚 而媽咪話燒鰻魚都好食爽彈的♢ ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.75 / 5✎ 總括: 和牛燒肉同海鮮質素唔錯的~比起一般嘅燒肉放題多啲特色食物,但刺身甜品等就比較弱,而且熟食選擇都頗少,適合想主打食燒肉同小食嘅人呢𓋅✼ 加一服務費✔︎ෆ̈ 牛川日本和牛專門店 (銅鑼灣)✇ 地址:銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓
ෆ⃛ 牛川日本和牛專門店 ෆ⃛

 至尊和牛燒肉&刺生放題 $598 ♪

ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿.75 / 5
✼ 加一服務費✔︎
ෆ̈ 牛川日本和牛專門店 (銅鑼灣)
✇ 地址:銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓