2015-02-05 12516 瀏覽
見到有新放題,外面睇人山人海應該唔錯,所以就試佢一試。在門口拎咗枱號入到去問待應枱在那裡,原全感覺到今時今日咁ge服務態度 走咗一圈揾到位,失望 好迫 ! 枱面甘本唔足夠位置放食物,我點了一個刺身盤同埋其他小食。份量唔多,但食物碟偏大,浪費了不少空間,放了刺身後,想擺放多一碟食物都有點困難。最後待應竟叫我用單手拎住一碟食物。講到食物,我點了多種刺身,三文魚、赤貝、鮑片、大蝦刺身味道合格,鮮味夠,種類也足夠,刺身盤裝飾得好有心思。刺身來的數量和等待時間都okay !小食方面點了鮑魚,味道比想像的鮮味,口感方面有鮑魚的咬水口,整體都算唔錯。惜甜品質素就差了一點,我點了幾個不同味道的甜品,有朱古力餅、木糠布甸和雪糕糯米糍。喜出望外的是有大腳八雪條。整體來刺身味道okay, 甜品和服務合格
見到有新放題,外面睇人山人海應該唔錯,所以就試佢一試。

走咗一圈揾到位,失望

喜出望外的是有大腳八雪條。

整體來刺身味道okay, 甜品和服務合格
甜品
鮑魚