招聘中
月薪
$19,000+
月薪
2023-12-13 30 瀏覽
呢間泰國餐廳嘅食物真係好正,我食咗佢哋嘅冬陰功虎蝦意大利麵、大蝦炒金邊粉同埋泰式棕櫚糖炭燒雞。首先,冬陰功虎蝦意大利麵,真係夠辣夠鮮香!佢哋嘅湯底好濃郁,有酸辣同埋香辣嘅味道。虎蝦好鮮甜彈牙,同意大利麵一齊煮,令味道更加豐富。食落去真係又辣又麻,好過癮!其次,大蝦炒金邊粉,真係好正宗嘅泰式風味!金邊粉爽滑彈牙,炒得香口,配上大蝦同埋新鮮蔬菜,味道鮮美。佢哋加咗啲特色嘅調味料同埋香料,令味道更加突出。好開胃同埋好滿足!最後,泰式棕櫚糖炭燒雞嘅風味真係獨特!雞肉炭燒得剛剛好,外脆內嫩,啱啱好熟透。佢哋用咗泰國特產嘅棕櫚糖醬汁,帶出咗甜而不膩嘅味道,令味道更加特別。真係一道令人回味無窮嘅菜式!