2021-06-11 231 瀏覽
三文魚刺身係厚切架,大大塊,淡淡肉,好好咀嚼,所以食到好滿足。不過就唔算好新鮮,遜色左少少。帶子蟹膏飯卷蟹膏同帶子都幾夾,而家飯卷入面都有啲配料,食落去幾豐富。見到帶子有少少火炙嘅效果,見到有用心思去處理食材,如果賣相再好啲就再吸引啲。食左咁多壽司同生野,梗係要試翻啲熟食。忍唔住叫左個推介嘅櫻花蝦煙肉蠔,一見到個賣相已經好想食左先,睇落都好多料,個蠔唔會好腥,而且有啲汁,唔太乾,唔錯。炸一口芝士同芝麻雞翼都好唔錯,炸一口芝士味道唔會太濃,直接食左幾舊都唔覺得會太漏口。而芝麻雞翼外脆內軟,而且仲有肉汁,攞上枱個陣仲岀緊煙,熱辣辣新鮮炸的。最後叫左個牛肉壽喜燒,見到入面係有好多牛肉同雜菜,為左避免牛肉浸得太耐,佢地會將牛肉放係雜菜上面,客人可以自己決定牛肉的生熟。湯底亦唔會太甜,建議大家一試。整體黎講,食物選擇多,可以試到唔同野食。
三文魚刺身

帶子蟹膏飯卷
帶子蟹膏飯卷

櫻花蝦煙肉蠔

芝麻雞翼
炸一口芝士

牛肉壽喜燒

整體黎講,食物選擇多,可以試到唔同野食。