2024-01-21 19 瀏覽
今次走入呢間餐廳,都算係幾唔錯嘅發現啊!我地首先點咗份炸軟殼蟹手卷,啱啱出爐嘅熱炸蟹殼外脆內軟,一啖咬落去,口感實在太正喇,有種輕微嘅鹹香同埋少少辛辣,真係賞心樂事😌🍣!跟住係種類豐富嘅刺身,當中三文魚同帶子特別出眾,新鮮而且肉質嫩滑,一入口就即刻化,鮮美得很!吞拿魚就相對冇咁驚喜,可能我地食嘅時段質量跌咗少少🤔。但係,講到真正勁搶鋒頭嗰款,非炸墨魚咀莫屬!啊,真係別有一番風味,口感啖啖彈牙,啖啖過癮,真係令人停唔到口咁。別擔心,唔只食物質素好,服務都係頂尖。見到店員滿場飛嘅,但依然用心服務,唔會出現咩缺席情況,有禮有節,仲要聽到啲廣東話「唔好意思」、「等等」聲音,覺得好貼心。就算你係條街大食王,都保證滿足得你心水清。最後要推介佢地嘅即劏活魚同燒羊架,層次豐富,香氣撲鼻,新鮮度同埋燒烤功夫一流,即叫即整,食到開心至極。一言以蔽之,下次再黎呢度,仲想試多啲佢地嘅美食,真係令人心思思!👍🍢🎉