朋友介紹食嘅日式拉麵店🍜,冇諗過喺這裏嘅拉麵啲誘人味道令我驚喜連連!牛肉拉麵面頭好足料,滿載嗰啲牛肉片,韌性啱啱好,一啖落去,真係「爽口」得嚟又鮮嫩。湯底滑溜,安排得好均勻,飲一啖暖笠笠親烏,非常滋味!叉燒拉麵又係另一番風味,叉燒香味講真啱晒口味,咬落鬆化,卜卜聲彷彿音樂,「噴香」!粟米同紫菜嘅加入,更加錦上添花,湯底一啲都唔濁,仲有啲「清甜」,飲完一碗心情好似都爽朗晒!一行人share咗煎餃子,表面焦香,裏面嘅餡料「鮮滑」,真係一試難忘!坐喺擁擠嘅店裡,你會覺得咁樣嘅小地方竟然蘊藏咁大嘅美味,實在「正」!唯一遺憾就係啲店員有啲「冇善意」,可能忙到忽略咗客人感受。總括嚟講,這家日式拉麵店的美食使人好满足,次次來都有新發現,個人超級愛佢哋嘅魚豚骨拉麵,真心推介俾拉麵愛好者👍。