資訊:

三五知己逛到尖沙咀,唔可錯過呢間意外發現嘅餐廳!🍴🎉首先,個Welcome Drink嘅橙味cocktail,真係醒胃又開心!飲完之後,啲前菜撲面而嚟—法國生蠔正!鮮到出水,我咬一啖就知係蚵仔出身。🦪接住個田螺,欸!嘜西!牛油香撲鼻,個口感似珍珠咁滑,正中下懷。然後厚!呢個吞拿魚拖羅蓉真係豐腴得滯,同埋新鮮海魚蕃茄濃湯,嚟一碗熱辣辣,魚味啱晒秋冬嘅氣氛。🍲唔好睇只係細細碗西班牙海鮮飯啊,食落去個海鮮味爆晒,個飯粒都話比你聽佢卡得好食。嚟到重頭戲,澳洲M5和牛西冷牛扒啊!同樣唔洗多講,肉質巨好,入口即化,收工!🥩最後尾聲以手工創作綠茶蛋糕作結,完美!真心推介呢間餐廳給大家,無需太過拘謹,又可以享受頂級美食,禮拜天咁滋潤食一餐,講真,值得!👍🏼