2024-01-16 236 瀏覽
將軍澳的燒肉場又有新兵報到!今次試咗間燒肉店,真係肉控們注意啦,海面浪漫日式風格嘅座位區,就算周末都撲哂滿座。🍖開始戰鬥,先來個雪花和牛-金黃油花四溢,係咖喱味嘅炭火上陣,輕輕一炙,肉質維妙維肖,口感嫩滑得黎脂香四溢。呢個仲係我要讚賞個天皇雜錦拼盤-青口、章魚同三文魚壽司貴得禮,海味係咁鮮甜無人能抵。讚啦!🍣然後試埋店嘅招牌七層和牛盛。好嘅嘢來得就係遲啲,燒到微微焦邊,完美釋放咗每款和牛嘅獨特醇香。啲牛肋條實在太醒胃,我食到攞筷子攞到轉晒圈。🐄甜品部份,Mövenpick雪糕齊齊整整六款口味任揀,我選擇咗杏仁味,就算肚子已經警號四起,亦係禁不住嘅誘惑。🍨總結,呢家燒肉店實在太正,真係令我食到開心爆煲,值得推介比各位肉食愛好者!放心,無需銀行爆破,就能享受高質素嘅饗宴,下次定必重返戰場!✨