2020-05-26 1505 瀏覽
今日同舊朋友,又做過親戚嘅簡哥哥出嚟食,和他相知相交,差不多有30年。和他見面感覺真系好,友誼永固呢四個字,我絕對對得住!現在交朋友,大家真系薄過納米,好多新朋友都好深層次。但呢個老友識於微時,共同工作又有,做過襟兄弟又有,經過好多事情之後又做返好朋友,舊朋友太少真的要珍惜一下。發完一些偉論,呢我就開始正經講解呢間餐廳,唔使講嘢,呢間餐廳,如果喺旺角諗唔到食嘢,去呢一間包冇錯。韓式炸雞店,無論任何情況底下,都有人排隊,一定有佢一個深層次嘅原因,食物水平質素好!價錢又抵!環境氣氛剛剛好又熱鬧!雖然旺角好多地方可以去,但講真,去呢間就包冇中伏!旺角區衷心推介!今日同旧朋友,又做过亲戚嘅简哥哥出嚟食,和他相知相交,差不多有30年。和他见面感觉真系好,友谊永固呢四个字,我绝对对得住!现在交朋友,大家真系薄过纳米,好多新朋友都好深层次。但呢个老友识于微时,共同工作又有,做过襟兄弟又有,经过好多事情之后又做返好朋友,旧朋友太少真的要珍惜一下。发完一些伟论,呢我就开始正经讲解呢间餐厅,唔使讲嘢,呢间餐厅,如果喺旺角谂唔到食嘢,去呢一间包冇错。韩式炸鸡店,无论任何情况底下,都有人排队,一定有佢一个深层
和他見面感覺真系好,友誼永固呢四個字,我絕對對得住!

價錢又抵!環境氣氛剛剛好又熱鬧!

雖然旺角好多地方可以去,但講真,去呢間就包冇中伏!

和他见面感觉真系好,友谊永固呢四个字,我绝对对得住!

韩式炸鸡店,无论任何情况底下,都有人排队,一定有佢一个深层次嘅原因,食物水平质素好!
价钱又抵!环境气氛刚刚好又热闹!

虽然旺角好多地方可以去,但讲真,去呢间就包冇中伏!

旺角区衷心推介!