2023-05-15 638 瀏覽
去睇周杰倫演唱會 之前去咗IFC間 Shake Shack 度食個快餐,呢度環境好正😊望住個海,不過落大雨,第一次要用雨傘遮住嚟食漢堡包!🤣🤣🤣🤣 呢度嘅漢堡包不得了!好味道!👍👍👍我覺得係我食過最好味嘅!我哋叫咗水牛城香辣芝士薯條、水牛城辣雞堡、招牌牛肉堡 (雙重果隻)黐線!🙈個牛肉堡包又鬆軟,漢堡扒牛肉味濃,超Juicy,重芝士,配埋個醬汁!Wah 有冇咁好味呀🙈🥹我食晒成個!忍唔到唔食晒law! 我平時樣樣食少少扮食㗎咋!🙈🙈🙈辣雞堡我冇食,所以我唔知味道好唔好,但我見佢個樣好酥脆肉厚!芝士波浪型薯條,啱啱炸起好脆口,有啲粒粒煙肉再加芝士Source !太邪惡la !罪不可恕 !我下次帶朋友泥食多次睇下係咪真係咁好味?🤣🙈😍Ps:呢間野原來禁多分店 @shakeshackhongkong 再講,我第一次落住雨聽演唱會,氣氛竟然咁好!一次好特別嘅經驗!#周杰倫演唱會 #周杰倫 #jaychou #jaychouconcert #shakeshakehk #hongkongconcert #童年回憶大爆發💥 #周杰倫嘉年華世界巡迴演唱會 #漢堡包 #漢堡包關注組 #漢堡包🍔
去睇周杰倫演唱會

Ps:呢間野原來禁多分店