資訊:

2019-11-13 221 瀏覽
依個面包系一落order就會送一份,但我同朋友都覺得幾好味😋有淡淡紫薯味,仲有啲紫薯蓉系入面,面包又軟熟,所以我同朋友就再點多咗一份,一份20蚊多士香脆 ,有微微蒜蓉牛油香, 上面海膽份量略少, 但作為前菜份量就剛剛好,我認為整體味道還好,但我朋友認為味道不錯 ,而且我認為以這個價錢來說,價錢略貴叫左三成熟,岩岩好,有燒肉汁,鹽同芥末醬可以點,牛扒下面仲有啲蕃薯條,蕃薯條香脆微甜,吾會好似普通薯條咁滯,仲有啲沙津菜可以消滯 ,不過牛肉有少少筋,但整體吾錯。正堂味,冇咩特別,海膽同面吾系好夾,而且有啲好滯,吾推薦,但好彩叫左個水果菜 解膩

紫薯包
海膽蒜蓉多士