2019-11-12 263 瀏覽
Café 真係一班人吹水既好地方,人少又可以hea 下慢慢咁食下野傾下計! 呢晚黎到旺角又搵左間café 食野吹水,呢間café 位處金雞,唯一唔好處係繁忙時間好多人等lift都要等一段時間先上到去~ 我地因為都算早到所以都仲有吉位,但到8點零鐘都開始多人~入面多數都係一班朋友約埋一齊黎食野同傾計,café 仲有好多board game可以借黎玩,消磨下時間! 佢既set dinner 價錢合理,都有唔少選擇!加錢仲有湯同CAKE~我地叫左個小食拼盤,入面分別有春卷、炸蝦、小丸子、咖哩角、雞軟骨、雞串、薯條,全部都新鮮熱辣,炸到好香口! 跟住到餐湯,磨菇湯勁重磨菇味,夠哂creamy!!!上面仲鋪左面包粒,撈埋食簡直perfect~ 跟住就到松露海鮮意大利飯,松露勁香~同埋好多海鮮!個飯煮得岩岩好唔會太軟或者硬!Carbonara 個汁都好creamy,D汁都掛哂係D意粉上面!!!正! 飲品都好出色!花茶同埋oreo 都好大杯,飲足成晚~~~ 個藍莓芝士蛋糕都夠哂芝士味! 下次會再番黎食!