2017-11-30 127 瀏覽
星期六條街太多人,拉左朋友同我搵個地方坐下食下午茶最就近搵左呢間to-gather cafe! 價錢仲好相宜Cafe內啲枱櫈好闊落,有幾張大既U型枱,環境唔錯,的確適合一班人gathering下午茶menuCafe黎講價錢都算相宜,諗坐當晚飯咁食,所以我地一人叫左一個主食,再加啲小食我叫左個青咖喱出前一丁,有驚喜!本身以為係湯粉沖既淡味青咖哩,但原來好正宗好濃郁既青咖哩湯底,有啲似沙嗲王果隻味道,絕對抵食,好味,性價比高而且都幾足料,豬頸肉同配料都好有份量,味道不錯朋友叫既吉列蝦配烏冬,雖然cafe係小店經營,但主食方面都幾有質素,吉列蝦新鮮炸起,朋友都話幾好味奉行一定要食菜既標準,叫左個凱薩沙律沙律驚喜位係每一塊沙律菜都沾有沙律醬唔使自己撈都有超有味啱哂鐘意沙律醬既我蒜香雞翼極具蒜香雞翼亦好juicy不錯另外跟餐兩杯餐飲,latte 同花茶係舒適cafe環境下慢慢休息,靜靜傾計整體cafe質素不錯
星期六條街太多人,拉左朋友同我搵個地方坐下食下午茶
最就近搵左呢間to-gather cafe! 價錢仲好相宜

下午茶menu

泰式青咖喱豬頸肉出前一丁
我叫左個青咖喱出前一丁,有驚喜!

而且都幾足料,豬頸肉同配料都好有份量,味道不錯

吉列炸珍寶蝦配讚岐烏冬

凱撒沙律
奉行一定要食菜既標準,叫左個凱薩沙律
沙律驚喜位係每一塊沙律菜都沾有沙律醬
唔使自己撈都有超有味
啱哂鐘意沙律醬既我

蒜香雞翼
蒜香雞翼極具蒜香
雞翼亦好juicy
不錯

另外跟餐兩杯餐飲,latte 同花茶

係舒適cafe環境下慢慢休息,靜靜傾計
整體cafe質素不錯
泰式青咖喱豬頸肉出前一丁